666 va fi încorporat, ca număr ascuns, într-un cip pe care veți fi obligați să îl acceptați

666 va fi încorporat, ca număr ascuns, într-un cip pe care veti fi obligati să il acceptati, la fel ca orice vaccinare.

mesaj primit de Maria Divine Mercy vineri 01-06-2012, ora 20:15

Fiica mea a preaiubită,  anticrist pregăteşte deja planul său de pace, pe care il va introduce în curând, după ce războaiele se vor extinde în Orientul Mijlociu şi când durerea şi suferinţa cumplită vor da impresia ca nu există niciun semn de speranţă.

Atunci el va apărea brusc şi se va afisa în lume ca un om al păcii, o bijuterie care va străluci în mijlocul întunericului.

Când va apărea, el va fi văzut ca unul dintre cei mai carismatici oameni politici din toate timpurile.

Personalitatea sa placuta, atrăgătoare şi plina de grija va pacali pe majoritatea oamenilor.

El va transmite iubire şi compasiune şi va fi văzut ca bun creştin. În timp, el va atrage mulţi adepţi, care vor creşte în număr, astfel încât va deveni ca Mine, Mesia.

El va părea că promovează unitatea între toate naţiunile şi va fi iubit în aproape fiecare ţară din lume.

Apoi el va arăta că are abilităţi supranaturale. Mulţi vor crede că a fost trimis de Tatăl Meu şi că el este Eu, Iisus Hristos, Mântuitorul lumii.

Ei se vor ruga lui, îl vor iubi, isi vor da la viaţa pentru el şi el va râde şi isi va bate joc de ei atunci când  ei nu-l pot vedea.

Aceasta va fi cea mai mare înşelătorie a tuturor timpurilor şi planul este de a fura sufletele voastre, de a vă lua de la Mine.

El şi Falsul Profet, care va sta ca un rege în Scaunul lui Petru, vor planui in secret o religie mondiala unica.

Aceasta va părea a fi o religie de tip creştin, care promovează iubirea. Aceasta nu va promova, de fapt, iubirea fata de aproapele, care vine de la Dumnezeu. În schimb, va promova iubirea şi credinţa fata de Antihrist si dragostea de sine.

Urâciunea (the abomination) nu se opreste aici pentru ca, atunci când ii va fi sedus pe copiii lui Dumnezeu va începe atacul.

Dintr-o dată tuturor li se va cere să accepte Semnul de supunere al ordinii mondiale unice. O lume unită,  la care toţi oamenii vor trebui să ia parte.

Se vor controla banii, accesul la alimente şi modul în care trăiţi.

Regulile, multe dintre ele, vor însemna că veti deveni prizonieri. Cheia celulei voastre, care va tine sub controlul lor, va fi Semnul Fiarei.

666 va fi încorporat, ca număr ascuns, într-un cip  pe care veti fi obligati să il acceptati la fel ca orice vaccinare.

Odată încorporat vă va otravi, nu numai mintea şi sufletul, ci si corpul. Pentru că va provoca o epidemie concepută pentru a şterge o mare parte din populatia lumii.

Nu trebuie să acceptati Semnul. În schimb vă voi instrui ce să faceti.

Mulţi vor accepta semnul, deoarece se vor simti neajutorati.

Sigiliul lui Dumnezeu celui Viu, Rugăciunea Mea Cruciada (33) este viaţa voastra.

Când primiti Pecetea Mea de Protecţie, data voua de către Tatăl Meu Veşnic, nu va trebui să acceptati Semnul.

Nu veti fi atinsi. Casa voastra nu va fi văzuta, perchezitionata si nu va fi o tinta pentru ca va fi invizibila în ochii armatei Satanei.

Va trebui să ţineti ascunse alimente care vor dura câţiva ani. Va trebui să cresteti culturi proprii, sa stocati apa şi sa pastrati toate obiectele Sfinte in jurul vostru.

Biserica mea nevânduta va creşte şi se va raspandi şi vi se va da adăpost în cazul în care este necesar.

Este nevoie de multă planificare acum.

Cei care râd de ceea ce faceti, sau spun, cu siguranţă că Iisus nu v-ar cere să faceti acest lucru? Nu ii ajuta El pe credinciosii Săi cand este nevoie?

Chiar şi o pâine şi un peşte pot fi multiplicate. Deci, nu contează dacă aveţi ceva de mâncare, pentru că vă voi proteja şi veti fi în siguranţă.

Rugaţi-vă mult pentru acele suflete care vor fi în imposibilitatea de a evita Semnul.

Acele suflete nevinovate vor fi salvate, care vor fi in stare de graţie, la momentul cand vor fi obligate să accepte cipul.

Voi ceilalti trebuie să va planificati pentru a va proteja familia şi credinţa fata de Sfânta Euharistie şi Liturghie.

Când anticristul va devora toate religiile, singurele arme in fata carora va fi neputincios vor fi Sfânta Liturghie şi transsubstanţierea pâinii şi vinului în Trupul şi Sângele Meu, în Sfânta Euharistie.

Liturghiile Mele trebuie să continue. Aceia dintre voi care ştiu acest lucru trebuie să se adune acum şi să înceapă pregătirile.

Cu cat vă veti pregăti mai devreme, cu atat mai multe haruri veti primi pentru ca randurile voastre să crească in toata lumea.

Stânca[1] va fi încărcată cu o clădire nouă, despre care se va spune ca este Templul meu reconstruit. Dar acest lucru nu este neadevărat.

Dar când persecuţia se va sfarsi Biserica Mea Nevânduta şi Poporul Meu Ales vor avea Templul reconstruit şi Noul Meu Ierusalim se va pogorî din Cer[2].

El se va coborî în glorie. Trâmbiţele se vor auzi în Cer şi pe pământ, în acelaşi timp.

Şi atunci Eu voi veni. Tu, fiica mea, vei vesti sosirea mea şi mulţi vor cădea la pământ şi vor plânge cu usurare, dragoste şi bucurie în extaz.

Pentru că, în sfarsit vine momentul pe care l-au asteptat. Cerurile se vor aprinde, tunetul va bubui şi corurile de îngeri vor cânta in dulce unison in timp ce toţi copiii lui Dumnezeu vor intampina pe Adevăratul Mesia.

Eu, Iisus Hristos, voi veni să judec. Iar cerurile şi pământul vor deveni una.

Va apărea Noua  splendoare Glorioasă, pământul reînnoit, şi Noul Paradis va cuprinde pe toţi cei al căror nume este scris în Cartea Vietii si care se vor uni ca unul.

Şi, în timp ce va veni sfârşitul pământului vechi, murdărit de păcat, Noua Era va fi  la inceput.

Pentru aceasta trebuie să vă străduiti. La aceasta aveti dreptul ca parte a mostenirii voastre naturale.

Concentrati-vă doar pentru salvarea tuturor sufletelor.

Acesta este motivul pentru care trebuie să ignorati obstacolele prezentate vouă. Persecuţia. Durerea. Groaza de răul primit prin mâinile celorlalti. Tot ce conteaza este salvarea sufletelor.

Al vostru Mântuitor Iisus Hristos


[1] muntele Moriah

[2] Apocalipsa 21:2

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s