Iluminarea constiintei

Image

Avertismentul pentru mulţi va fi un eveniment înspăimântător, când lumea va părea că se sfârşeşte

Joi, 12-7-2012 ora 10:50 am

Fiica mea iubită, niciun om să nu subestimeze impactul pe care Avertismentul îl va avea asupra întregii umanităţi.

Avertismentul pentru mulţi va fi un eveniment înspăimântător, atunci când lumea va părea că se sfârşeşte.

Oamenii vor asista la ceea ce va avea aparenţa unui eveniment catastrofal, două comete vor părea că se ciocnesc şi explodează aproape de suprafaţa pământului.

Vor fi flăcări ca şi cum un vulcan ar fi erupt în cer şi mulţi se vor teme.

Razele roşii de foc sunt Razele Sângelui Meu, Razele Milei Mele, oferite tuturor ca un dar de o asemenea magnitudine, încât niciun om nu va fi capabil să înţeleagă ceea ce se întâmplă.

Mulţi vor simţi un foc azând în corpul lor, ca şi cum căldura soarelui i-ar dogori.

În interior ei vor simţi o căldură ca o ardere, până când îşi vor da seama că asistă la spectacolul oferit de sufletele lor.

Mulţi vor simţi că pământul se mişcă, ca şi cum ar fi un cutremur.

Pământul se va cutremura, va geme şi mulţi vor cădea agăţându-se de ceea ce găsesc, pentru a se adăposti.


Cu toate acestea, pământul nu se va deschide pentru a-i înghiţi. Pentru că acesta nu este un cutremur fizic, ci unul supranatural.

Înainte ca acest lucru să se întâmple, tiparele meteorologice vor fi spulberate.

Crucea mea va apărea după explozie pe cer.

Mulţi vor plânge cu lacrimi amare de remuşcare şi de tristeţe şi vor suporta durerea umilinţei din cauza păcatelor lor.

Alţii vor ţipa şi vor blestema, deoarece nu vor fi capabili să reziste iluminării, un semn divin, din cauza întunericului din sufletele lor şi vor rezista luminii Divinei Mele Milostiviri.

Ei vor urla de durerea focurilor iadului când Semnul Milostivirii Mele le va arăta soarta care îi aşteaptă dacă nu se pocăiesc şi nu îşi schimbă viaţa.
Acele suflete bune care Mă iubesc vor suferi si ele pentru că multe dintre ele sunt întinate de păcat, dar vor primi Iertarea imediată. Şi ele vor fi umilite când păcatul mândriei le va fi arătat.
Mulţi vor rămâne în case câteva zile după aceea şi mulţi vor trebui să se descurce singuri, din cauza lipsei serviciilor. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă pregătiţi.

Va fi, de asemenea, o perioadă de suferinţă în care sufletele vor îndura durerea Purgatoriului, pentru că va avea loc purificarea lor. În acest fel, mulţi vor trăi o revelaţie privind starea sufletului lor şi vor deveni smeriţi într-un mod pe care nu l-au mai cunoscut nainte.

Atât de mulţi oameni vor accepta ceea ce s-a întâmplat şi vor şti că au primit un Mare Dar al Harului Meu şi al Divinei Mele Milostiviri.
Convertirea va fi globală şi la o scară nemaiîntâlnită de la Moartea Mea pe Cruce.


Miliarde se vor întoarce la Dumnezeu, pentru că Adevărul va deveni evident.

Ei vor şti exact ce se va întâmpla în Ziua Judecăţii şi vor şti cum să-şi salveze sufletele, pentru că Dragostea Mea îi va învălui.

Ei pot deveni din nou întregi la minte, trup şi suflet.

Crucea Mea va fi o dovadă a manifestării Milostivirii Mele Divine promise omenirii de atâta timp. Aceasta va fi văzută în cer peste tot în lume.

Un calm va coborî pe tot pământul, ca urmare a acestui act de intervenţie divină acordată copiilor lui Dumnezeu pentru a-i trezi din somnul lor.

Dar îngerii căzuţi îi vor ataca pe toti copiii lui Dumnezeu prin armata lor dedicată, care va refuza Cupa Mântuirii Mele.

Atât de înverşunaţi, cu inima de piatră, infestataţi cu pata Satanei, ei vor lupta împotriva celor care Îl iubesc pe Dumnezeu.

Numărul lor va fi mult mai mic decât al celor care urmează Adevărul, dar ura lor îi va inspira să pună la cale fapte malefice, care vor distruge această pace şi acest calm.

Ei vor pune la cale un plan de a convinge lumea că acest eveniment nu a fost nimic altceva decât un accident cosmic, şi vor susţine că oamenii de ştiinţă îl pot dovedi. Mulţi oameni, din păcate, îi vor crede atunci şi mulţi dintre copiii lui Dumnezeu vor recădea în modul de viaţă păcătos pe care l-au dus odată.

Lupta pentru suflete va începe atunci şi va dura un timp până când aceasta să ajungă la confruntarea finală, atunci când a Doua Mea Venire va pune capăt răutăţii.

Dragii mei credincioşi, nu permiteţi ca aceste dezvăluiri să vă provoace teamă.

În loc de aceasta pregătiţi-vă pentru acest eveniment glorios şi lăsaţi sufletele voastre să-l îmbrăţişeze.

Acceptati ca acest minunat Act  Divin să vă sporească hotărârea şi să puteţi răspândi dragostea Mea în continuare în rândul familiei şi prietenilor.

Fiţi mândri de legătura voastră cu Mine, al vostru Isus,  şi ajutaţi-Mă să salvez acele suflete care vor refuza să accepte Mila Mea.
Mergeţi. Pregătiţi-vă. Bucuraţi-vă, momentul este aproape.

Vă iubesc.

Al vostru Isus

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s