Avertismentul va fi pentru mulți un eveniment înspăimântător

calingggAvertismentul pentru mulţi va fi un eveniment înspăimântător, atunci când va părea că lumea se sfârşeşte

Joi, 12-7-2012 ora 10:50 am

Fiica mea iubită, nici un om să nu subestimeze impactul pe care Avertismentul îl va avea asupra întregii umanităţi.

Avertismentul pentru mulţi va fi un eveniment înspăimântător, atunci când va părea că lumea se sfârşeşte.

Mulţi vor asista la ceea ce va părea un eveniment catastrofal, când două comete vor părea că se ciocnesc şi explodează aproape de suprafaţa pământului.

Vor fi flăcări ca şi cum un vulcan ar fi erupt în cer şi mulţi se vor teme.

Razele de foc roşu sunt Raze din Sângelui Meu, Razele Milei Mele, dăruite tuturor ca un dar de o asemenea magnitudine, încât niciun om nu va fi capabil să înţeleagă ceea ce se întâmplă.

Mulţi vor simţi un foc ce arde în corpurile lor, ca în cazul în care căldura soarelui îi dogoreşte.

In interior ei vor simţi o căldură ca o ardere, până până când îşi vor da seama că sunt martorii spectacolului oferit de sufletele lor.

Mulţi se vor simţi că pământul se cutremură, ca şi cum ar fi un cutremur.

Pământul se va cutremura, va geme şi mulţi vor cădea agăţându-se de ceea ce găsesc, pentru a se adăposti.


Cu toate acestea, pământul nu se va deschide pentru a-i înghiţi. Pentru că acesta nu este un cutremur fizic, ci unul supranatural.

Înainte de a se intampla acest lucru tiparele meteorologice vor fi spulberate.

Crucea mea va apărea după explozie pe cer.

Mulţi vor plânge cu lacrimi amare de remuşcări şi de tristeţe şi vor suporta durerea umilinţei din cauza păcatelor lor.

Alţii vor ţipa şi vor blestema, deoarece nu vor fi capabili să reziste iluminării, un semn divin, din cauza întunericului din sufletele lor şi vor rezista luminii Divinei Mele Milostiviri.

Ei vor urla de durerea focurilor iadului când Semnul Milostivirii Mele le va arăta soarta care îi aşteaptă dacă nu se pocăiesc şi nu îşi schimbă viaţa.

Acele suflete bune care Mă iubesc vor suferi si ele pentru că multe dintre ele sunt întinate de păcat, dar vor primi Iertarea imediată. Şi ele vor fi umilite când păcatul mândriei le va fi arătat.

Mulţi vor rămâne în case câteva zile după aceea şi mulţi vor trebui să se descurce singuri, din cauza lipsei serviciilor. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă pregătiţi.

Acesta va fi, de asemenea, o perioadă de suferinţă în care sufletele îndura suferinţa Purgatpriului pentru că are loc purificarea lor. În acest fel, mulţi vor experimenta o revelaţie privind starea sufletelor lor şi să vor deveni smeriţi într-un mod pe care nu l-au mai experimentat înainte.

Atât de mulţi oameni vor accepta ceea ce s-a întâmplat şi vor şti că au primit un Mare Dar al Harului Meu şi al Divinei Mele Milostiviri.

Convertirea va fi globală şi la o scară nemaiîntâlnită de la Moartea mea pe Cruce.


Miliarde se vor întoarce la Dumnezeu, pentru că Adevărul va deveni evident.

Ei vor şti exact ce se va întâmpla în Ziua Judecăţii şi ei vor şti cum să-şi salveze sufletele, pentru că Dragostea Mea îi va învălui.

Ei pot deveni din nou întregi la minte, trup şi suflet.

Crucea Mea va fi o dovadă a manifestării Milostivirii Mele Divine meu promise omenirii de atâta timp. Acesta va fi văzută în cer peste tot în lume.

Un calm va coborî pe tot pământul, ca urmare al acestui act de intervenţie divină acordat copiilor lui Dumnezeu pentru a-i trezi din somnul lor.

Dar îngerii căzuţi îi vor ataca pe toti copiii lui Dumnezeu prin armata lor dedicată, care va refuza Cupa Mântuirii Mele.

Atât de înverşunaţi, cu inima de piatră infestataţi cu pata de Satana, ei vor lupta împotriva celor care Îl iubesc pe Dumnezeu.

Numărul lor va fi mult mai mic decât al celor care urmează Adevărul, dar ura lor îi va inspira să pună la cale fapte rele, care vor distruge această pace şi acest calm.

Ei vor pune la cale un plan pentru a convinge lumea că acest eveniment a fost nimic altceva decât un accident cosmic, despre care vor spune că oamenii de stiinta îl poate dovedi. Mulţi oameni, din păcate, îi vor crede atunci şi mulţi dintre copiii lui Dumnezeu vor recădea în modul de viaţă păcătos pe care l-au dus odată.

Lupta pentru suflete va începe atunci şi va dura ceva timp pentru ca aceasta să ajungă la confruntarea finală, atunci când a a Doua Mea Venire va pune capăt răutăţii.

Dragii mei credincioşi, nu permiteţi ca aceste dezvăluiri să vă provoace teamă.

În loc de aceasta pregătiţi-vă pentru acest eveniment glorios şi lăsaţi sufletele voastre să-l îmbrăţişeze.

Acceptati ca acest minunat Act  Divin să vă sporească hotărârea şi să puteţi răspândi dragostea Mea în continuare în rândul familiei şi prietenilor.

Fiţi mândri de legătura voastră cu Mine, al vostru Isus,  şi ajutaţi-Mă să salvez acele suflete care vor refuza să accepte Mila Mea.

Mergeţi. Pregătiţi-vă. Bucuraţi-vă, momentul este aproape.

Vă iubesc.

Al vostru Isus

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s